Персональний сайт
педагога-організатора

Ласкаво просимо
Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Сьогодні свято
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода


Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Європейський ярмарок
16:06
Європейський ярмарок

18 жовтня у Солонянській школі №1 відбувся Європейський ярмарок, у якому приймали участь учні 5-10 класів. Кожен клас повинен був представити окрему країну Європейського союзу, яка дісталася їм під час жеребкування.

Учасники мали на свій виступ 3-5 хвилин, під час якого потрібно було презентувати  символіку, архітектуру, історію, національні костюми і страви країни. Всі класи прийняли активну участь у святі. І не дивлячись на різний вік дітей всі справилися зі своїм завданням на відмінно.

Загалом у ярмарку брало участь 13 країн. Зокрема це були: Іспанія, Італія, Франція, Нідерланди, Німеччина, Польща, Греція та ін.. Загін «Барвінок» 7-А класу, які представляли Україну і були господарями свята, гостинно зустрічали своїх європейських гостей хлібом і сіллю.

Завдяки організаційній роботі Купрій Оксани Миколаївни кожен учень школи ніби побував у цих країнах і більше дізнався про їхню культуру. Адже усі виступи були цікавими та пізнавальними. У стінах школи панувала досить дружня атмосфера. Усі були раді бачити гостей біля свого павільйону і залюбки пригощали національними стравами усіх охочих.

Компетентному журі, до складу якого входили Фещенко Олена Юріївна –учитель історії, Чащіна Вікторія Олександрівна – учитель географії та Антонюк Тетяна Валентинівна – учитель української мови та літератури, дуже складно було визначити призерів ярмарку, так як всі класи добре підготувалися і кожна команда була по-своєму особлива.

Усі учасники були нагороджені грамотами за активну участь у проведенні свята, а призерами ярмарку стали: загін «Червона калина» 10-А класу (Польща), загін «Пізнайки» 8-Б класу (Італія) та загін «Дружба» 7-Б класу(Німеччина). Висловлюємо подяку учням и класним керівникам, які приймали участь у нашому ярмарку.

Солонянська школа №1 часто проводить такі заходи для підвищення пізнавального и творчого розвитку учнів. Адже це є запорукою успіху нашої молоді у  їхньому майбутньому.

Фоторепортаж із місця подій дивіться у фотоальбомі Європейський фестиваль

Жищук Аліна, Молодець Єлизавета,
учениці 10А класу
Переглядів: 719 | Додав: Oksanka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Годинник
Мудрі вислови

Нет необходимости ругать для того, чтобы учить, ни оскорблять для того, чтобы быть полезным.

Ларошфуко Ф.
Архів записів
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 25
Друзі сайту
  • Центр ЦДЮТ
  • СШЛНІТ
  • Відділ освіти Солонянської РДА
  • ДОІППО
  • Солонянська СЗШ №1
  • Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості
  • Федерація дитячих організацій України
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz